logo.png, 31kB


Maak kennis met ons team

portrait_anje_small.jpg,  6,4kB

Anje studeerde in 2004 af op ACTA tandheelkunde. Ze is vrij snel haar eigen praktijk begonnen, omdat ze een bepaalde visie had en dat als waarnemer niet kon vinden. Ze heeft als docent gewerkt op ACTA bij kindertandheelkunde. Nu doet ze voornamelijk de algemene praktijk. In de weekenden is ze druk met haar gezin.

portrait_yvonne_small.jpg, 5,7kBYvonne studeerde af als tandarts aan ACTA in Amsterdam in 2010. Tijdens de studie werkte zij als assistente bij jeugdtandzorg in Den Haag. In 2016 deed ze vrijwilligerswerk voor Floating doctors in Panama. Naast de woensdag en donderdag bij ons werkt Yvonne ook nog als ZZPer voor praktijk Ter Aar. Samen met Anje volgt ze graag bijscholing, bij voorkeur op een zonnige bestemming. Naast werk speelt ze klarinet en kun je haar bij mooi weer tegenkomen op de racefiets op weg naar huis.
Hyelim is in 2017 afgestudeerd als mondhygiëniste, maar kwam tijdens haar studie mondzorgkunde erachter dat dit beroep niet uitdagend genoeg was. Hierdoor is zij in 2022 alsnog afgestudeerd als tandarts in Amsterdam. Omdat zij van afwisseling houdt werkt zij naast onze praktijk ook nog in een andere tandartspraktijk in Amsterdam-Oost. Verder is ze heel geduldig en professioneel als het gaat om behandelen. Zij vindt een ontspannen en gezellige sfeer prettig en zal daarom altijd een praatje met u maken.

portrait_ellis_small.jpg, 5,7kB


Ellis kwam in 2016 bij Tandartspraktijk Anje de Boer, eerst als tandartsassistente. In 2018 behaalde Ellis het diploma preventieassistente. In 2020 volgde het diploma Paro-preventie. Sindsdien is zij als paro-preventie assistente werkzaam en assisteert daarnaast ook nog als assistente aan de tandartsstoel. De samenwerking met collega's en de zelfstandigheid van het zelf behandelen is een goede afwisseling.
portrait_nikk_smalli.jpg, 6,8kBNikki is sinds 2019 werkzaam bij ons in de praktijk. Zij heeft haar opleiding als tandartsassistente in Duitsland gevolgd. In 2020 behaalde zij het diploma preventie-assistente. Daarna heeft zij in 2012 het diploma Paro-preventie behaald. Sindsdien is Nikki werkzaam als paro-preventie assistente en assisteert zij de tandartsen nog graag aan de stoel. De afwisseling van het zelf behandelen en assisteren brengt haar plezier in haar werk. Nikki hecht daarnaast veel waarde aan het team en vindt het belangrijk dat patienten zich op hun gemak voelen. Ook is zij erg gemotiveerd om haar kennis te verbreden binnen de tandheelkunde.portrait_nancy_small.jpg, 5,9kBNancy is sinds 3 jaar met veel plezier werkzaam als tandartsassistente bij ons in de praktijk. Als assistente is zij de spil in de praktijk en dat maakt het werk zeer veelzijdig. Doordat ik uit het dorp kom en veel patienten ken die bij de praktijk komen, heb ik altijd een gezellig praatje dat de werkdag extra leuk en gezellig maakt.